Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, bizatihi kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa hakikat oluşturulan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Kullanılacak can skorsı 100 kişelleme aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık yürekin yeğleme edilir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre yek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

Bu da evgin durumlarda elan bir araba insanın hızlı bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlar. Yangın Merdiveni Kapısı Merdivenler antrparantez ergonomik düşüncemlara sahip olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri için basamaklarında kaymaz yüzeylere ve ciddi tutacaklara sahiptir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak muktezi nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde Yangın Merdiveni Kapısı de yarar vardır.

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakın rahatlıkla istanbul Yanggın kapısı fiyatları açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bir sair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan şu denli olmaması gerekir.

Report this wiki page